HBTQ och öppenhet på arbetsplatsen

I alla tider har det funnits olika preferenser på vilken könsidentitet man trivs och vill leva med. Ordet HBTQ som egentligen står för homosexuella, bisexuella, trans-, och queerpersoner. I dagens samhälle är vi mycket mer öppna för mångfalden inom HBTQ än tidigare. Förr doldes detta mer på grund av olika orsaker i samhället. Det förekommer fortfarande diskriminering och det beror på en mängd olika orsaker som till exempel kultur, uppväxt men också okunskap.

HBTQ och arbetsplatser och samhället

Idag är det allt vanligare med olika kulturer på arbetsplatser, men hur är det då med acceptansen gentemot homosexuella, bisexuella, trans-, och queerpersoner? Trots att vi idag lever i en modern tid med mer öppenhet tycker man att det inte borde finnas mobbing av HBTQ-personer, men det gör det. Skulle man upptäcka minsta tecken på att till exempel en arbetskamrat blir mobbad på grund av sin läggning, ska man inte tveka att agera direkt. Idag anordnar dessutom allt fler företag interna HBTQ-utbildningar för sin personal för att öka både förståelse och medvetenhet.

Individuella skönhetsval oavsett vem du är

Ute i samhället har det blivit en större öppenhet för personer som är homosexuella, transsexuella eller bisexuella. Vill en man som som föredrar att klä sig som kvinna gå ute och shoppa i klänning ska personen ha all rätt till detta, eller gå till en exklusiv klinik för att förbättra sitt yttre. Alla människor trivs med att känna sig vackra, oavsett om du är heterosexuell, homosexuell, bisexuell, trans-, eller queerperson. Vill man ha valet att göra en skönhetsoperation ska alla vara välkomna! På den unika citadellkliniken.com får man alla former av fantastiska skönhetsoperationer med stor kunnighet och mångårig erfarenhet. Man kan bli erbjuden unika behandlingar som plastikkirurgi, laserbehandlingar, kemisk peeling samt mycket mer som ger det yttre ett lyft. Tanken är att vi alla är vackra oavsett läggning och vi förtjänar alla att skämma bort när vi behöver det.

Rättigheter för HBTQ-personer
Previous post
HBTQ-vänlig arbetsplats
Next post
speculor